22.8.2012

Oi beibe sä olet niin syvällä

Joo terve terve terve kaverrrriiiiit! Tässä videossa Ayn toiveiden mukaisesti päätinkin sitten turista tälläisen lyhykäisen elämänkertani. Videosta tuli puolet pidempi kun kuvittelin ja heti ensimmäisenä sanon että sori jos ette ihan tajua kaikkea mitä sanon koska välillä tuotti suurta vaikeutta muotoilla jotain tiettyjä asioita omassa päässä joten miun kaikissa löpinöissä ei taida olla ihan täyttä järkeä.


Seuraavan videon aihe valkeni miulle tuolla pihalla iltahämärissä ja toteutan sen varmaan parin päivän sisällä :) Siinä videossa ei kyllä ole järkeä mutta saattepahan kattella taas turhaa ja tappaa elämäänne!
Ps. Ajattelin aluks että jättäisin tän koko postauksen laittamatta ton pienen tunteenpurkauksen takija, mut joo... en ois jaksanu kuvata udelleenkaan.

2 kommenttia:

  1. asdfghjklö taisin itkeä siun kanssa tätä videoo kattoessa mut se ei ollu sääliä, se oli silkkaa empatiaa. Harvalla ihmisellä on pokkaa itkeä kameran edessä saatikaan sen jälkeen laittaa sitä ihmisten nähtäville. Itekkin olen koulukiusattu, en ehkä vakavimmalla asteella mut väkivaltaa kuitenkin on tullut kohdattua. Masennus, itsetuhoisuus ja syömishäiriöt on myös tuttua, ehkä liiankin tuttua. kevät vei multa kaiken voiman elää mut mitä mä teen, elän ja sen takia voin olla itestäni ylpeä. Ihminen pystyy piilottamaan liian paljon hymyn taakse joka loppupeleissä on tyhjä. Tää maa mitä hyvinvointi valtioksi voidaan kutsua ois voinu pelastaa mun elämän halun jos ne ois tarttunut ohjaksiin ajoissa mut ne otti mun ongelmat tosissaan vasta sitten kun oikeasti itsemurha kolkuttteli ovella. Oon 14 mut ymmärrän täysin mitä videossa tarkotit monilta osin. Tiien miltä tuntuu rakastua, tiien miltä tuntuu menettää, mut elämä on vaa laina joka maksetaan pois ja kaikki mikä on meille tärkeetä on sen lainan panttina. HOPE = Hold On Pain Ends, aamen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ sanoja ei tarvita.
      Mut joo meinasin ekana etten laita tätä, mutta jos oisin ottanut uuden otoksen, se ei olisi ollut aito

      Poista