8.1.2013

Ocean and me are the same

 
"I am the ocean, I am the sea
There is a world inside of me
"
-Oliver Sykes



Miun sisällä on meri.
Yks hemmetin iso meri ja jos katsoo oikein syvälle miun silmiin, pystyy toinenkin näkemään sen saman harmaanlikaisen veden. Ja miun ystävät on mantereita miun ympärilläni. Viskelen holtittomia aaltoja toisten rannoille, yrittäen ettiä sitä paikkaa mihin kuulun vaikka tiedän etten voi kuulua kenellekkään. Jotkut ihmiset on meressäni pieniä sinnitteleviä saaria, jotka hukutan pois vahingossa, kun yritän löytää sitä rantaa jonka edustalle haluan jäädä aaltoilemaan.
Sanna ja Jenna on yhtiä suurimpia mantereita, joilla riittää rantaviivaa kestää miun aaltoja. Ne ei koskaan huku, eikä ne miulta pakene. Ne on aina valmiina kuuntelemaan millasia tuulia mereltäni puhaltaa, eikä välitä oliko tuulet sitten lempeitä vaiko myrskyisiä. Merta ei voi kesyttää, sitä ei voi kukaan valjastaa tahtoonsa. Jotkut on yrittäneet, mutta kaikki on loppunut siihen kun oon vyörynyt niiden yli, tukehdttaen sen toisen ihmisen.
Luulisi ajattelevan, että meri on tolkuttoman vahva, kun ei suostu alistumaan kenenkään tahtoon, mutta oikeasti se on heikko. Ainoa joka voisi miun mieleni taltuttaa, on niin suuri kylmyys, että se jäädyttäisi koko sisälläni vellovan meren. Mutta ei sellaista ole olemassa.

"Oceans wish: Yet I will freeze so strong no one can break me anymore".
-Unknown






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti